DiakonHautaus Eurajoki

Eurajoen Hautaustoimisto palvelee Sinua Kirkkotie 3:ssa Osuuspankin kiinteistössä. Olemme avoinna ma klo 9–13, ti 9-12, ke-to 9-13 mutta tavoitat meidät puhelimitse muinakin aikoina. Voit myös varata yksilöllisen asiointiajan. Meidän kauttamme järjestyvät sujuvasti myös hautaukset Lapissa!

Yhteystiedot

044 705 2279
Kirkkotie 3, Eurajoki
Muutos aukioloaikoihin:
ma klo 9-13, ti 9-12, ke-to 9-13. Voit myös varata yksilöllisen palveluajan.
hautaus.eurajoki@diakon.fi

Facebook: Rauman Hautaustoimisto – DiakonHautaus
Instagram: @DiakonHautaus

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

  Eurajoen kirkko

  Eurajoella sinua palvelevat

  Antti Kalin

  Antti Kalin

  hautaustoimistotyöntekijä

  Antti ottaa asiakkaita vastaan Eurajoen, Euran ja Säkylän toimipisteellä. Monipuolinen hautauspalvelutyöntekijä Antti siirtyy sujuvasti liikkeidemme välillä osallistuen asiakaspalveluun sekä vainajan kuljetuksiin. Antin kädenjälki näkyy myös liikkeidemme ulkoasussa.

  Eevamaija Kaskisto

  Eevamaija Kaskisto

  Liikkeen vastaava hoitaja

  Rauman toimipisteemme peruskivi, Eevamaija, on kaupanalan ammattilainen, joka työssään vastaa Rauman toimipisteen asiakastapaamisista, kuljetussuunnittelusta ja toimistotöistä. Hän osallistuu myös arkkuunhuoltoihin ja vainajakuljetuksiin.

  Ira Vastavirta

  Ira Vastavirta

  hautauspalvelutyöntekijä

  Iran pääasiallinen työpiste on Porissa, jossa hän vastaa asiakaspalvelusta ja ennen kaikkea logistiikasta sekä toimistotyöstä. Hän on se kullan arvoinen hermokeskus, joka on miettinyt kaikki järjestelyt valmiiksi, jotta kentällä ei tarvitse epäröidä. Iran voi löytää myös Eurajoen ja Rauman toimipisteistä. Hän osallistuu myös aktiivisesti arkkuunhuoltoihin sekä kuljetuksiin tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan.