Rauman Hautaustoimisto

Rauman hautaustoimisto on ollut omaisten tukena hautajaisjärjestelyissä jo vuodesta 1965.

Löydät meidät Nortamonkatu 14:sta, kanaalin rannasta, kaupungintaloa vastapäätä. Liikkeemme on avoinna ma-pe 9-16, mutta palvelemme Sinua myös muina aikoina puhelimitse tai sähköisesti.  Meidän kauttamme järjestyvät sujuvasti myös hautaukset Lapissa ja Pyhärannassa!

Yhteystiedot

044 705 2236
Nortamonkatu 14, 26100 Rauma
ma klo 9–16
hautaus.rauma@diakon.fi

Facebook: Rauman Hautaustoimisto – DiakonHautaus
Instagram: @DiakonHautaus

Lähetä yhteydenottopyyntö Rauman toimistolle

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

  Arkkuja ja hautakivimalleja Rauman Hautaustoimistossa

  Kuvia Rauman toimipisteestä

  Raumalla sinua palvelevat

  Eevamaija Kaskisto

  Eevamaija Kaskisto

  liikkeen vastaava hoitaja

  Rauman toimipisteemme peruskivi, Eevamaija, on kaupanalan ammattilainen, joka työssään vastaa Rauman toimipisteen asiakastapaamisista, kuljetussuunnittelusta ja toimistotöistä. Hän osallistuu myös arkkuunhuoltoihin ja vainajakuljetuksiin.

  Antti Kalin

  Antti Kalin

  hautaustoimistotyöntekijä

  Antti ottaa asiakkaita vastaan Eurajoen, Euran ja Säkylän toimipisteellä. Monipuolinen hautauspalvelutyöntekijä Antti siirtyy sujuvasti liikkeidemme välillä osallistuen asiakaspalveluun sekä vainajan kuljetuksiin. Antin kädenjälki näkyy myös liikkeidemme ulkoasussa.

  Ira Vastavirta

  Ira Vastavirta

  hautauspalvelutyöntekijä

  Iran pääasiallinen työpiste on Porissa, jossa hän vastaa asiakaspalvelusta ja ennen kaikkea logistiikasta sekä toimistotyöstä. Hän on se kullan arvoinen hermokeskus, joka on miettinyt kaikki järjestelyt valmiiksi, jotta kentällä ei tarvitse epäröidä. Iran voi löytää myös Eurajoen ja Rauman toimipisteistä. Hän osallistuu myös aktiivisesti arkkuunhuoltoihin sekä kuljetuksiin tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan.