DiakonHautaus Ulvila

DiakonHautaus Ulvila palvelee Sinua osoitteessa Lauttaranta 5, Ulvila. Liikkeemme etupuolella on pihalla parkkitilaa. Ulvilan hautaustoimistomme on avoinna ma–to kello 9–13, sovittaessa muinakin aikoina.

Yhteystiedot

044 705 2235
Lauttaranta 5, 28400 Ulvila
ma–to klo 9–13, pe auki sovittaessa
hautaus.ulvila@diakon.fi

Facebook: DiakonHautaus
Instagram: @DiakonHautaus

Lähetä yhteydenottopyyntö Ulvilan toimistolle

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

  DiakonHautauksen toimisto

  Kuvia Ulvilan toimipisteestä

  Ulvilassa sinua palvelevat

  Mika Lehikoinen

  Mika Lehikoinen

  hautauspalvelutyöntekijä

  Mika ottaa vastaan asiakkaita Ulvilan toimipisteessämme. Iltapäivisin hän arkkuunhuoltaa ja kuljettaa vainajia. Satakunnasta ei taida löytyä hoitolaitosta, kirkkoa tai kappelia, joka ei olisi Mikalle tuttu.

  Vesa Salmi

  Vesa Salmi

  hautaustoimistotyöntekijä

  Vesa on sosiaalinen seuramies ja kyltymätön penkkiurheilija ja kulttuurin kuluttaja. Hän on toiminut pitkään keikkalaisena DiakonHautauksessa, mutta nyt hän on astunut täysipäiväisesti rivistöömme. Vesan läsnäolo tuo toivonpilkahduksen raskaimpaankin päivään.

  Matias Varho

  Matias Varho

  hautauspalvelutyöntekijä

  Matias on yksi Eteläpuiston kulmakivistä. Hän huolehtii Porissa niin asiakaspalvelusta kuin kuljetuksistakin. Tehokas ja järjestelmällinen Matias varmistaa, että kaikki tarpeenne tulee varmasti huomioiduiksi.

   

  Ira Vastavirta

  Ira Vastavirta

  hautauspalvelutyöntekijä

  Iran pääasiallinen työpiste on Porissa, jossa hän vastaa asiakaspalvelusta ja ennen kaikkea logistiikasta sekä toimistotyöstä. Hän on se kullan arvoinen hermokeskus, joka on miettinyt kaikki järjestelyt valmiiksi, jotta kentällä ei tarvitse epäröidä. Iran voi löytää myös Eurajoen ja Rauman toimipisteistä. Hän osallistuu myös aktiivisesti arkkuunhuoltoihin sekä kuljetuksiin tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan.