Hautauksen ennakkosopimus

Omaisten avuksi on mahdollisuus tehdä omien hautajaisten ennakkosuunnitelma. 

Hautausjärjestelyt omaisten avuksi

Läheisen ihmisen kuoleman jälkeen omaisten on surustaan huolimatta jaksettava ryhtyä käytännön toimiin hautajaisten järjestämiseksi. Heidän tehtäväänsä helpottaa suuresti, jos edesmennyt on eläessään itse tehnyt toiveidensa mukaisen hautaustestamentin. Sen avulla oma tahto toteutuu myös kuoleman jälkeen.

Hautausjärjestelyihin liittyvät toivomukset ja niiden kustannukset sovitaan kirjallisesti ennakkosopimuksella. Sopimus tehdään kahtena kappaleena, joista toista säilytetään hautaustoimistossa ja toinen annetaan tilaajalle. 

Ennakkosuunnitelmasta on hyvä muistaa kertoa jollekin läheiselle.

Hautaustestamentin tekeminen on maksutonta.

Ennakkosopimuksella omannäköiset hautajaiset

Etukäteen voi määritellä haluamansa asiat, vaikka esimerkiksi vain pelkän hautaustavan ja -paikan tai tehdä yksityiskohtaisen suunnitelman omien hautajaistensa järjestelyistä.

Suunnitelmaan voi sisällyttää hautapaikan lisäksi esim. arkun tai uurnan valinnan, tilaisuudessa soitettavan musiikin ja tarjoilun, kaikki itselle tärkeät asiat. Suunnitelman tekemisestä pitää muistaa kertoa jollekin läheiselle, joka huolehtii toiveiden toteutumisesta yhdessä hautaustoimiston kanssa.

Hautaustestamentin tekeminen on maksutonta ja sen saa tehdä vain Hautaustoimistojen liittoon kuuluva hautaustoimisto. Hautaustestamentin voi tehdä toimistossamme ja teemme myös kotikäyntejä.

Hautauksen ennakkosopimuksella omannäköiset hautajaiset

Varaa aika tai tule liikkeeseemme

Palvelemme sinua Porissa, Ulvilassa, Raumalla, Eurajoella, Eurassa ja Säkylässä.

Pori p. 044 705 2231
Ulvila p. 044 705 2235
Rauma p. 044 705 2236
Eurajoki p. 044 705 2279
Eura p. 044 705 2314
Säkylä p. 044 705 2032