DiakonHautaus Pori

Porin DiakonHautaus on ollut omaisten tukena hautajaisjärjestelyissä jo vuodesta 1978. Hautaustoimistomme sijaitsee osoitteessa Eteläpuisto 10, Pori, puistojen risteyksessä. 

Liikkeemme on avoinna arkisin 8.30–16.00, mutta palvelemme Sinua myös muina aikoina puhelimitse tai sähköisesti.

Yhteystiedot

044 705 2231
Eteläpuisto 10, 28100 Pori
(srk-keskuksen talossa)
ma–pe klo 8.30–16.00
hautaus.pori@diakon.fi

Facebook: DiakonHautaus
Instagram: @DiakonHautaus

 

Lähetä yhteydenottopyyntö Porin toimistolle

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

  Arkkuja DiakonHautaus Porin toimistossa

  Kuvia Porin toimipisteestä

  Porissa sinua palvelevat

  Matias Varho

  Matias Varho

  hautauspalvelutyöntekijä

  Matias on yksi Eteläpuiston kulmakivistä. Hän huolehtii Porissa niin asiakaspalvelusta kuin kuljetuksistakin. Tehokas ja järjestelmällinen Matias varmistaa, että kaikki tarpeenne tulee varmasti huomioiduiksi.

  Mika Lehikoinen

  Mika Lehikoinen

  hautauspalvelutyöntekijä

  Mika ottaa vastaan asiakkaita Ulvilan toimipisteessämme. Iltapäivisin hän arkkuunhuoltaa ja kuljettaa vainajia. Satakunnasta ei taida löytyä hoitolaitosta, kirkkoa tai kappelia, joka ei olisi Mikalle tuttu.

  Ira Vastavirta

  Ira Vastavirta

  hautauspalvelutyöntekijä

  Iran pääasiallinen työpiste on Porissa, jossa hän vastaa asiakaspalvelusta ja ennen kaikkea logistiikasta sekä toimistotyöstä. Hän on se kullan arvoinen hermokeskus, joka on miettinyt kaikki järjestelyt valmiiksi, jotta kentällä ei tarvitse epäröidä. Iran voi löytää myös Eurajoen ja Rauman toimipisteistä. Hän osallistuu myös aktiivisesti arkkuunhuoltoihin sekä kuljetuksiin tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan.

   

  Vesa Salmi

  Vesa Salmi

  hautauspalvelutyöntekijä

  Vesa on sosiaalinen seuramies ja kyltymätön penkkiurheilija ja kulttuurin kuluttaja. Hän on toiminut pitkään keikkalaisena DiakonHautauksessa, mutta nyt hän on astunut täysipäiväisesti rivistöömme. Vesan läsnäolo tuo toivonpilkahduksen raskaimpaankin päivään.

   

  Sami Uoti

  Sami Uoti

  toimistotyöntekijä

  Sami teki pitkän uran vainajatyössä ja kuljetuksissa, nykyään hän huolehtii Eteläpuiston toimipisteellämme laskutuksista. Hän on toimistomme keskusmuisti ja hakupalvelu – jos hänellä ei ole asiasta muistikuvaa tai kysymykselle vastausta, voi asian unohtaa.