DiakonHautaus Merikarvia

 

Hautauspalvelumme ovat tarjolla Merikarvialla Meriheinän yhteydessä, osoitteessa Kauppatie 61. Kauttamme hoituvat kaikki hautajaisjärjestelyt.

Tomi Uusitalo palvelee Teitä arkisin 10–15 ja lauantaisin 10–14. Rauhallisimman asiointihetken varmistat soittamalla ennakkoon ja varaamalla yksilöllisen asiointiajan.

Yhteystiedot

044 373 6046
Kauppatie 61, Merikarvia
ma–pe klo 10–15
la 10-14

Facebook: DiakonHautaus
Instagram: @DiakonHautaus

Meriheinä:
Facebook: Meriheinä 

Lähetä yhteydenottopyyntö Merikarvian toimistolle

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

  DiakonHautaus Säkylä

  Merikarvialla sinua palvelee

  Tomi Uusimäki

  Tomi Uusimäki

   

  Tarvitset sitten kukkia tai notkuvaa pitopöytää, ota yhteyttä Meriheinään! Tomi on jo kohta parinkymmenen vuoden ajan ollut merkittävä tekijä merikarvialaisten elämän virstanpylväillä. Vastapainona päivätyölle Tomi on myös aktiivisesti mukana kesäteatteritoiminnassa Ouraooppera-yhdistyksen puheenjohtajana.

  Ira Vastavirta

  Ira Vastavirta

  hautauspalvelutyöntekijä

  Iran pääasiallinen työpiste on Porissa, jossa hän vastaa asiakaspalvelusta ja ennen kaikkea logistiikasta sekä toimistotyöstä. Hän on se kullan arvoinen hermokeskus, joka on miettinyt kaikki järjestelyt valmiiksi, jotta kentällä ei tarvitse epäröidä. Iran voi löytää myös Eurajoen ja Rauman toimipisteistä. Hän osallistuu myös aktiivisesti arkkuunhuoltoihin sekä kuljetuksiin tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan.

  Matias Varho

  Matias Varho

  hautauspalvelutyöntekijä

  Matias on yksi Eteläpuiston kulmakivistä. Hän huolehtii Porissa niin asiakaspalvelusta kuin kuljetuksistakin. Tehokas ja järjestelmällinen Matias varmistaa, että kaikki tarpeenne tulee varmasti huomioiduiksi.