Hautausjärjestelyt

Hautajaiset ovat tärkeä osa surutyötä. Kun järjestelyt suoritetaan ajatuksella ja huolellisesti pienintäkin yksityiskohtaa myöten, tilaisuudesta jää kaunis muisto, joka helpottaa surutyötä.

Autamme teitä valitsemaan läheisellenne arkun tai uurnan hänen viimeiselle matkalleen. Huolehdimme vainajan kuljetuksesta aina kiireettömästi ja kunnioituksella. Teillä on halutessanne mahdollisuus jättää hänelle henkilökohtaiset hyvästit.

Hautajaisten järjestäminen - apunasi DiakonHautaus

Hautauslupa ja seurakunta-asiat

Toimitamme hautausluvat puolestanne sairaalasta tai hoitopaikasta seurakunnalle. Hoidamme halutessanne yhteydet seurakuntaan. Voimme varata puolestanne siunausajat, -paikan, papin ja kanttorin.

Arkut ja uurnat

Täältä löydät meillä myynnissä olevia arkkuja, lisää malleja nähtävissä myös liikkeissämme. Toimistoissamme on nähtävillä lisäksi laaja valikoima erihintaisia uurnia.

Rauman Hautaustoimistossa myytäviä arkkuja löydät myös seuraavilta sivuilta:

Laaja valikoima arkkuja ja uurnia

Kuljetukset

Kuljetukset hoidamme kunnioituksella, vainajaa käsitellään lempeästi ja kiireettömästi; hänestä huolehditaan viimeiseen asti hyvin.

Kuljetuksen yhteydessä voimme pitää saattohartauden hakupaikan kappelissa. Kirkkoon kuulumattomien vainajien saattohetki muotoillaan omaisten kanssa sovitulla tavalla. Saattohetkessä omaisilla on mahdollisuus vielä nähdä vainaja arkussa, mutta arkku voi olla kiinni niin sovittaessa.

Toimistojemme käytössä on neljä arkkukuljetuksiin varusteltua autoa, joista voitte valita mieleisenne.

Kuljetukset myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lehti-ilmoitukset

Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa muistaa vainajaa ja samalla kutsua siunaustilaisuuteen tai kiittää jälkeenpäin osanotosta. Autamme mielellämme suruilmoitusten laadinnassa ja lähetämme ne julkaistavaksi omaisten toiveiden mukaisiin lehtiin.

Liikkeistämme löytyy adresseja ja muistokynttilöitä

Varaa aika tai tule liikkeeseemme

Palvelemme sinua Porissa, Ulvilassa, Raumalla, Eurajoella, Eurassa ja Säkylässä.

Pori p. 044 705 2231
Ulvila p. 044 705 2235
Rauma p. 044 705 2236
Eurajoki p. 044 705 2279
Eura p. 044 705 2314
Säkylä p. 044 705 2032