DiakonHautaus Nousiainen

 

Hautauspalvelumme ovat tarjolla Nousiaisissa KukkaUnelman yhteydessä, osoitteessa Nummentie 3. Kauttamme hoituvat kaikki hautajaisjärjestelyt.

Palvelemme Teitä jokaisena viikonpäivänä aukioloaikojemme puitteissa. Rauhallisimman asiointihetken varmistat soittamalla ennakkoon ja varaamalla yksilöllisen asiointiajan.

Yhteystiedot

045 807 5310
Nummentie 3, Nousiainen
ma-pe klo 9–17
la 9-14

Facebook: DiakonHautaus
Instagram: @DiakonHautaus

KukkaUnelma:
Facebook: KukkaUnelma
Instagram: KukkaUnelma 
eKukka 

Lähetä yhteydenottopyyntö Nousiaisten toimistolle

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojen käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

  Arkkuja ja hautakivimalleja Rauman Hautaustoimistossa

  Nousiaisissa sinua palvelevat

  Eevamaija Kaskisto

  Eevamaija Kaskisto

  liikkeen vastaava hoitaja

  Rauman toimipisteemme peruskivi, Eevamaija, on kaupanalan ammattilainen, joka työssään vastaa Rauman toimipisteen asiakastapaamisista, kuljetussuunnittelusta ja toimistotöistä. Hän osallistuu myös arkkuunhuoltoihin ja vainajakuljetuksiin.

  Antti Kalin

  Antti Kalin

  hautaustoimistotyöntekijä

  Antti ottaa asiakkaita vastaan Eurajoen, Euran ja Säkylän toimipisteellä. Monipuolinen hautauspalvelutyöntekijä Antti siirtyy sujuvasti liikkeidemme välillä osallistuen asiakaspalveluun sekä vainajan kuljetuksiin. Antin kädenjälki näkyy myös liikkeidemme ulkoasussa.

  Taina Liesipuro

  Taina Liesipuro

  floristi

  11-vuotiaana Taina marssi päättäväisesti kukkakauppaan lapsuutensa kotipitäjässä Marttilassa ja kysyi, olisiko hänelle töitä. Siitä alkoi ura kukkien parissa, joka on kuljettanut hänet Pöytyän kautta kukkakauppayrittäjäksi Nousiaisiin. Taina auttaa sinua lämmöllä kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa.